BARSI – SUSRET SA LAKOĆOM, RADOŠĆU I NOVIM MOGUĆNOSTIMA

Opšte je poznato, da pored trčanja i rada u struci, posebno mjesto u mom srcu zauzimaju barsi. Iako, još uvijek manje poznata metoda rada na sebi, barsi su uveliko rasprostranjeni širom svijeta i ljudi se sve više odlučuju da ih prigrle, kako bi sebi olakšali život  i omogućili više radosti.

Evo i zašto:

BARSI su alat, kojim se blagim dodirom (masiranjem) 32 tačke otpušta sav negativni naboj koji je pohranjen u našim ćelijama

-oslobađanjem elektromagnetnog naboja: misli, emocija, osjećaja, postajete otvoreniji za više primanja u vašem životu

-uz BARSE odmah možete popraviti raspoloženje, korišćenjem tzv. Izjava čišćenja kao i postavljanjem pitanja, koji su takođe važan dio ove metode. Na primjer, ako vam je u blizini negativna osoba, korišćenjem bars alata, nećete dozvoliti da vam crpi energiju ili kvari dan.

-nakon BARS tretmana imate više lakoće i više jasnoće

-uz BARSE postajete svjesniji, a samim tim se brže oslobađate negativnosti

lakše i brže se oslobađate trauma, a da ne morate ponovo da prolazite kroz njih.

-nakon BARS tretmana primate mir i radost u vaše tijelo.

Kao metoda i tehnika rada na sebi, od drugih metoda je izvaja jer odmah djeluje i ne morate da znate šta ste sve otpustili. A otpustiti možete uvjerenja stara i po nekoliko hiljada godina.

MOJE ISKUSTVO

Život uz barse je mnogo ispunjeniji, lakši i obogaćen raznovrsnim iskustvima.

Kada prolazim kroz neku promjenu, barsi mi omogućavaju da mnogo lakše prođem kroz sve to.

Kada dam ili primim tretman, uvijek osjetim neopisivu lakoću i kao da sam se oslobodila nekog velikog tereta. Resetujem svoj organizam i krećem iz početka. Vratim svoj mir, entuzijazam i poletnost. Više se radujem i otvorena sam za nove mogućnosti.

Uz bars tretman radim na mnogim oblastima svog života, kao što su: novac, kreativnost, veze, zdravlje, radost, tuga isl…

To su samo neke od predivnih blagodeti koje nam pružaju barsi, ta divna tehnika rada na sebi, koja me je pronašla sasvim slučajno, jednog februara 2017.godine, i tu ostala i dan danas.

 

                                                                              Sa bars tretmana

 

Leave a Reply