Barsi

Koliko puta ti se desilo da ne možeš da izađeš na kraj sa izazovima u danu i da ti je glava ,,prepuna’’ misli, osjećaja, emocija?

Kao i svi, i ja sam se suočavala sa stalnim stresom, brigom, nesigurnošću i nijesam imala alate kako da pomognem sebi. Tražila sam načine kako da, pored trčanja, olakšam sebi život i naletjela sam slučajno na BARS tehniku. Kada sam probala prvi tretman, u februaru 2017.godine u Nikšiću, već sam osjetila olakšanje. Tada čak, nijesam ni znala šta je to, ali sam duboko osjećala da je ,,to nešto’’ za mene. Dugo, nakon prvog tretmana taj osjećaj je ostao uz mene. Dobila sam čak i pitanja od Bars praktičarke koja su pomogla tada, mom uplašenom umu da se ,,otvori’’ i stvari sagleda iz drugačije perspektive. Počela sam da više slušam sebe, i poslije dugo vremena, da, jasno čujem sebe. Počela sam da stičem sigurnost u svoje odluke. Odlučila sam, nakon toga ubrzo da i sama savladam Bars tehniku, postanem Bars praktičar i na taj način doprinesem sebi, a i drugima uz pomoć Barsi.

Pripremila sam ovaj video, koji će ti objasniti šta su to Barsi, za koga su, kome su pomogli, kako su meni Barsi promijenili život, i kako da znaš da li je ta metoda za tebe u ovom trenutku? Sve ovo traje nekoliko minuta, tako da nemaš šta da izgubiš. Ako ništa drugo, naučićeš nešto novo, pa makar i donijela odluku, da u ovom trenutku nije za tebe.

Bars tehnika je prisutna u preko 170 zemalja svijeta i bilo ko može da je proba, jer nema ničeg mističnog niti religioznog u njoj, nema kontraindikacija, a najgore šta može da ti se desi jeste da pokloniš sebi 45 minuta potpunog opuštanja.

Da saznaš više o Barsima i tome kako mogu tebi da pomognu, pogledaj u videu koji slijedi.