Idemo na #KAKTUS 2019.

Peti po redu, festival integrativnih komunikacija #KAKTUS2019., biće održan  29. i 30.oktobra u Madlenianum Opera & Theatre -u, u Beogradu.

Kao zvanični bloger festivala, imaću čast da budem dio ove jedinstvene manifestacije. Uvjerena sam  da će mi ovo iskustvo donijeti brojna saznanja, nove šanse i vjerujem da ću se u Crnu Goru vratiti punog srca.

,,KAKTUS je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini.”

U okviru Kaktus festivala, predstaviće se brojni eksperti  iz oblasti advertajzinga, koji, pored iskustva koje posjeduju, imaju i ogromno znanje kojim će obogatiti naš lični i profesionalni put.

U okviru programa festivala koji će trajati dva dana, prvi dan biće posvećen  – DANU  INOVACIJA, dok je drugi dan posvećen – DANU TALENATA. http://www.kaktus.rs

Za sve one, koji žele prisustvovati festivalu, evo nekoliko važnih smjernica:

,,Ove godine akcenat festivala je na talentima, ali i inovacijama, jer drugačiji pristup u advertising industriji otvara nove uglove i rađa nove ideje.

Festival će i ove godine slaviti samo one kampanje i projekte koje izlaze iz granica očiglednog i uprkos teškim uslovima inspirišu i proizvode najefikasniju komunikaciju sa ciljnim grupama.”

Sigurna sam da ovaj festival nosi mnogo druženja, pozitivne energije, novih saznanja, nagrada… Zato, idem, i: ,,Let’s make a room for a new bloom!”

Leave a Reply