O MENI

Ćao! Ja sam Nina. Tačnije Julka Nina. Julka je nasledno ime, a Nina jer su me ,,ninali’’ kao malu. I tako je ostalo. Iako mi je ime tradicionalno i ozbiljno, volim da me zovu Nina, jer to opisuje šarmantnu, kreativnu i vedru stranu moje ličnosti, te s toga ja ostah tako.
Završila sam ekonomiju i obožavam marketing i kreativno pisanje, a kada upotrijebite te riječi, dodate maštu, želju za znanjem i iskustvo, dobijate ovaj blog.
Volim i poštujem crnogorsku tradiciju…ono… prava sam Crnogorka, glavom i bradom, i na mom blogu ću pokušati da prenesem ljubav i strast prema takvom načinu života. Radoznala sam, obožavam druženje, smijeh, dobre ljude, putovanja, a sreću pronalazim u malim stvarima.
U slobodno vrijeme trčim. I žurim na posao. Žurim s posla. Žurim da trčim. Volim umjerenost na svim poljima, a rad na sebi je, smatram, preduslov za izbalansiran i srećan život.
Blogove sam počela da pišem od 2014.godine, a neke od mojih blogova o trčanju možete čitati na www.trčanje.rs, a stručni blog na portalu www.sedmica.me
Više o meni saznajte čitajući moj blog. Uživajte!