ŠTA SU BARSI?

Mnogi će, kada čuju pojam Barsi, osjetiti neki vid predrasude ili možda nesigurnosti. Šta su Barsi, šta je sada to, o čemu ovo Nina priča?

Nina radi i tretman 🙂

Tako sam se osjećala i ja kada sam prvi put čula za Barse prije nekoliko godina. Dugo mi je trebalo vremena da se odvažim na prvi tretman. Pitala sam se i ja hoće li mi se nešto desiti. Dok sada već, nakon skoro tri godine od prvog susreta sa Barsima, mogu da kažemo da je to jedna od, fenomenalnih stvari koje sam uradila za sebe.

Nijesam mogla da shvatim da bi to moglo da mi promijeni stvari na bolje, da stvori potpuno jedan novi prostor za potpuno nova dešavanja.

                                   Sa bars razmjene u Nikšiću – ,,Centar za dušu i tijelo”

Bars je nježna, njegujuća tehnika rada na sebi, koja se sastoji masiranjem 32 tačke na glavi. Laganim dodirom na te tačke, oslobađamo se elektromagnetnog naboja koji imamo u sebi i kao folderi kompjutera prepuni memorije, kada se oslobode, otvaramo prostor za  nove mogućnosti. Bars tretman nema kontraindikacija, i može se raditi svima: bebama, trudnicama, sportistima..

Kako su Barsi meni promijenile ugao gledanja?

  1. Barsi su mi pomogli da dobijem svjesnost o svom tijelu, da tačno znam kada imamo neki simptom to znači da nam tijelo poručuje da nešto treba da radimo na drugačiji način.
  2. Barsi su me naučili da je bol zapravo potencijal koji svako od nas treba da iskoristi.
  3. Uz Barse sam doživjela mnogo više lijepih stvari, događaja, shvatila da je ,,osmjeh” zaštitni znak svakog od nas, mnogo više radim stvari sa lakoćom i  uvijek se pitam kako nešto može biti još bolje, bilo da je u pitanju neka lijepa ili manje lijepa stvar.
  4. Uz Barse sam osvijestila svoju ženstvenost, i shvatila da je ranjivost izuzetna hrabrost i potencijal…

Uz Barse sam naučila da IZABEREM SEBE.

Zatim, kada sam uradila prvi tretman i vidjela da su počele stvari da se mijenjaju, onda mi je trebalo opet skoro dvije godine da se odvažim i završim obuku za bars praktičara, u junu prošle godine. Od tada,barse praktikujem skoro svakodnevno,kako sebi tako i mojoj porodici, a od skora sam se povezala i sa jednim divnim salonom u Bijelom Polju, kako bih bars tretman pružila i svojim sugrađanima, ako to neko želi.

Bars me uči da živim iz srca, da imam više lakoće i radosti u svom životu, da se povezujem sa divnim ljudima  da pružam radost, da budem radost i doprinos.

Šta je potrebno da nam čitav život dolazi, sa lakoćom, radošću i slavljem? Više o Barsima možete pročitati na sajtu http://jelenamilanovic.com/ili na originalnom sajtu https://http://www.accessconsciousness.com/

Leave a Reply